DE KWAAIE KAT YOGA

WIE IS DE KWAAIE KAT

IMG_5239De missie van De Kwaaie Kat is om creatieve bedrijven en professionals als jij te enthousiasmeren voor de yogadiscipline. Yoga is enorm rock ‘n roll en heeft mensen (en bedrijven!) veel positiefs te bieden.

De oprichter Mark Michels staat met 1 been in de yoga en met 1 been in de rock ‘n roll. Sinds 2003 is hij een fanatiek beoefenaar van de yoga discipline. Komend uit een mannenwereld, de muziekwereld, waarin yoga niet als “vanzelfsprekend” of “stoer” wordt beschouwd, ontdekte hij de grote kracht van yoga.

1381824_667285676629081_1180314766_nVeel mensen vragen zich af waar De Kwaaie Kat vandaan komt. De Kwaaie Kat is een yogahouding waarbij je precies kunt nagaan hoe je rug er voor staat. Je gaat in deze houding van een overdreven holling naar een overdreven bolling. En dat alles op de ritme van de ademhaling. Voor Mark is het een geliefde houding, omdat hij zo goed is voor je rug.

MUZIEKFREAK EN YOGAFREAK
Uit zijn familie, muziek en film haalt Mark enorme inspiratie. Hij werkt al 20 jaar als muziekjournalist (Opscene, FRET, Muziek.nl en nu Festivalinfo). Ooit was hij roadmanager van de fameuze poppunkband Travoltas en draaide hij als DJ z’n 80′s hits in zalen als 013 en café Extase. Ook was hij 13 jaar bedrijfsleider in de Cinematheek te Tilburg, de beste arthouse videotheek van Nederland.

Door stressklachten kwam hij in contact met yoga. Na 8 jaar les te hebben gevolgd aan yogaschool De Blikopener van Hans ‘t Hart in Tilburg, befaamd om zijn lessen en succesvole studenten, besloot Mark in 2011 om zich verder te verdiepen in yoga. Na het afronden van de basisopleiding begon hij in 2012 met de docenten praktijkopleiding. In mei 2013 besloot hij dat het tijd was om wederom een passie na te jagen en De Kwaaie Kat op te richten en de yoga discipline te introduceren in de wereld die hij lief heeft en waaraan hij zoveel te danken heeft. YOGA ROCKS!!

NAMASTE!
Last but not least zijn er veel mensen die De Kwaaie Kat Yoga geholpen hebben. Klik hier voor de lijst met mensen.