DE KWAAIE KAT YOGA

WAT IS BUSINESS YOGA

Met business yoga investeer je in de gezondheid van je medewerkers en daarmee ook in een vitaal en inspirerend bedrijf.

De Kwaaie Kat geeft yoga aan creatieve professionals en bedrijven. Neem contact op voor alle mogelijkheden en de prijzen, dat praat wat makkelijker.

foto-80De yogavorm van De Kwaaie Kat is heel basic en vindt zijn oorsprong in de hatha yoga. Basic, omdat yoga niet om gekke, acrobatische fratsen gaat of om prestatie, maar om lekker in je lijf zitten en lief zijn voor jezelf en medemens. De wijze van lesgeven is open en toegankelijk. Zodat iedereen in je bedrijf, ongeacht leeftijd of conditie, met plezier mee kan doen. Na afloop is er ruimte voor een drankje en het delen van de ervaring(en).

De Kwaaie Kat is niet esoterisch of spiritueel. Elk mens is zijn/haar eigen guru en heeft mensen om hem/haar heen die inspireren en/of de gururol van wijze raadgever kunnen vervullen. Dat betekent overigens niet dat De Kwaaie Kat geen spirit heeft. De Kwaaie Kat rocks your business, dat is een feit. Met een vitaal en inspirerend bedrijf als gevolg.

De Kwaaie Kat houdt van ‘aarding’ oftewel beide benen op de grond. Hiermee bedient hij een groeiende groep creatieve professionals die behoefte heeft aan een levensstijl met meer rust, ontspanning en balans. Een levensstijl die ruimte biedt voor inspiratie en creativiteit met minder druk en haast, met meer respect voor medemens, dier en natuur.

Jij gunt je medewerkers of collega’s toch ook meer ontspanning, balans, focus en (werk)plezier!

Nogmaals, neem contact op om alle mogelijkheden van business yoga te bespreken.