DE KWAAIE KAT YOGA

AANBOD

foto-80Yoga op de werkplek is geschikt voor alle personeelsleden, ongeacht leeftijd of conditie. Het is ook mogelijk om privé yogales te volgen, bijvoorbeeld bij ziekte, overspannenheid of het voorkomen daarvan. Ook een inspiratiedag/bedrijfsuitje met yoga en training in bloeiend, geweldloos communiceren behoort tot de mogelijkheden.

Door regelmatig yoga te doen, merk je snel het effect op je balans, creativiteit, focus en souplesse. Je ervaart minder stress en voelt je lekker ontspannen in je lijf. Je werkplezier neemt toe.

WORKSHOP

  • Groep en individueel
  • Duur: 1 ½ uur of meer
  • Locatie: een lege vergaderruimte of kantoor waar je tafels aan de kant kunt schuiven

Een introductie met business yoga. Diverse lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie komen aan bod. De yogavorm is heel basic en vindt zijn oorsprong in de hatha yoga. Je wordt je bewust van hoe je in lijf zit en ervaart hoe positief het effect van yoga is op je emotionele, mentale en fysieke conditie. Na de yoga is er ruimte voor het delen van ervaringen.

NL0201_4ABONNEMENT

  • Groep en individueel
  • Duur: 1 tot 1 ½ uur per week
  • Locatie: een lege vergaderruimte of kantoor waar je tafels aan de kant kunt schuiven

Door het in een groep te doen, steun je elkaar en deel je ervaringen.  Bij persoonlijke 1-op-1 begeleiding werk je aan specifieke thema’s die voor jou belangrijk zijn.

INSPIRATIEDAG / BEDRIJFSUITJE

  • Duur: 6 tot 8 uur
  • Dit is een ervaring op een inspirerende locatie bestaande uit yoga en training in bloeiend, geweldloos communiceren.

Met yoga kom je in contact met je lijf, wordt je ontspannen en bewust van wat er op dat moment belangrijk voor je is. Daarna sta je open voor communicatie vanuit je hart.

In de training bloeiend communiceren leer je op een heldere, geweldloze, doeltreffende en verbindende wijze te communiceren. Empathie, het  creëren van samenwerking en vertrouwen staan centraal.

Het exacte programma en de locatie bepalen we altijd in overleg. De Kwaaie Kat Yoga werkt hierbij samen met OPBLOEIEN.

IMG_5239Neem contact op om persoonlijk kennis te maken en alle mogelijkheden door te spreken.